Politica de confidențialitate 

Acordăm o importanță deosebită securității confidențialității dumneavoastră și asigurăm complet protecția datelor dvs. personale în timp ce utilizați site-ul și aplicația noastră mobilă. Această Politică de Confidențialitate descrie regulile de colectare, utilizare, transfer și stocare a datelor pe site-ul credit15.ro și în aplicația mobilă "Credit nevoi personale". Vă recomandăm să citiți cu atenție această politică pentru a o înțelege în întregime. 

Colectarea datelor 

Utilizând site-ul nostru sau aplicația mobilă, vi se pot furniza anumite informații personale, cum ar fi numele complet, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații legate de recenzii. În plus, putem colecta informații despre activitățile dvs. pe site, inclusiv vizitele pe pagină, utilizarea serviciilor, comparația creditelor și alte acțiuni întreprinse. 

Colectarea automată a datelor 

Colectăm automat informații tehnice corespunzătoare despre dispozitivul dvs. și conexiunea la internet, cum ar fi adresa IP, tipul browserului, sistemul de operare și alte date tehnice, utilizând cookie-uri. 

Utilizarea informațiilor colectate 

Informațiile noastre colectate sunt utilizate pentru a vă oferi cele mai recente informații despre produsele și serviciile financiare, pentru a oferi asistență pentru clienți și pentru a ne îndeplini obligațiile către dumneavoastră. În plus, folosim aceste informații pentru a personaliza experiența dvs. pe site și în aplicația mobilă, pentru a vă furniza informații relevante despre împrumuturi și produse financiare, precum și pentru a vă oferi oferte personalizate. Analizând interacțiunile utilizatorului, îmbunătățim în mod constant funcționalitatea site-ului, designul, interfața utilizatorului și procesul de comparare online a împrumuturilor. De asemenea, putem să vă contactăm în diverse moduri, oferind informații despre produse noi, oferte speciale, materiale publicitare și alte mijloace de comunicare care v-ar putea interesa. Cu toate acestea, dacă nu doriți să primiți astfel de notificări, puteți să ne contactați direct pentru a le refuza. 

Divulgarea informațiilor 

Noi nu divulgăm, nu vindem sau nu transferăm în alt mod informațiile dvs. către terțe părți fără consimțământul dvs. expres, cu excepția următoarelor situații: 

Parteneriate de încredere: putem colabora cu parteneri de încredere care ne ajută să furnizăm servicii și să îmbunătățim site-ul sau aplicația mobilă. În astfel de cazuri, putem partaja anumite informații despre dvs. pentru a asigura furnizarea neîntreruptă a serviciilor și îmbunătățirea continuă a site-ului sau aplicației mobile. 

Conformitatea cu legea: putem dezvălui informațiile dvs. dacă ni se cere în mod legal, prin ordinul instanței sau dacă considerăm că este necesar pentru a proteja drepturile și interesele noastre. Vă asigurăm că această dezvăluire va fi strict legală și se va face cu maximă respectare a confidențialității dvs. 

Protecția informațiilor personale 

Adoptăm măsuri cuprinzătoare pentru a vă proteja informațiile de acces neautorizat, utilizare, modificare sau dezvăluire. Pentru a menține un nivel ridicat de confidențialitate și protecție a datelor, utilizăm măsuri îmbunătățite de securitate tehnologică, administrativă și fizică. Echipa noastră specializată în securitate monitorizează și actualizează în mod constant sistemele noastre pentru a minimiza riscul de acces neautorizat, utilizare sau dezvăluire a informațiilor dvs. Păstrăm datele personale doar pentru perioada strict necesară pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate sau așa cum prevede legislația aplicabilă. Cu toate măsurile noastre stricte, este important să înțelegeți că niciun mod de transfer sau stocare a datelor pe internet nu este complet sigur. 

Drepturile utilizatorului 

Aveți anumite drepturi cu privire la datele dvs. personale. Puteți solicita accesul la date, corectarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora. De asemenea, puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor sau puteți obiecta la anumite moduri de prelucrare. 

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate 

Politica noastră de confidențialitate poate fi modificată în orice moment, pentru a reflecta îmbunătățirile serviciilor, introducerea de noi funcții și servicii, schimbările legislative sau în scopul transparenței. În cazul în care efectuăm modificări, vă vom informa prin publicarea versiunii actualizate pe site-ul nostru. Vă recomandăm să verificați periodic Politica de Confidențialitate pentru a fi la curent cu orice modificări. 

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați utilizând formularul "Contactați-ne". Echipa noastră este dedicată rezolvării întrebărilor dvs. 24/7.